30.11.2023

Persoonallista toimistotilaa historiallisesta ympäristöstä

Tutustu upeaan historialliseen toimistotilaan Sibeliuksenkadulla, Hämeenlinnan keskustassa – täydellinen paikka liiketoiminnan kehittämiseen idyllisellä puistoalueella

Viehättävä toimistotila historiallisella Sibeliuksenkadulla, Hämeenlinnan keskustassa odottaa löytäjäänsä! Tarjoamme upean kiinteistön, joka henkii menneiden aikojen tunnelmaa ja tarjoaa loistavat puitteet liiketoiminnan kasvulle idyllisessä puistoalueessa.

Tämä ainutlaatuinen kokonaisuus koostuu viidestä rakennuksesta, jotka ovat peräisin aikaväliltä 1849-1911. Alueella on runsaasti parkkipaikkoja käytettävissäsi.

Sijainti on loistava, vain kivenheiton päässä rautatieasemalta ja ympärilläsi avautuvat kaupungin palvelut sekä vihreät puistot. Kiinteistö sijaitsee kaupungin keskustassa, historiallisessa ”Maanmittarikorttelissa”, jonka alueella tunnetaan muun muassa Hämeenlinnan Yläalkeiskoulu, jossa itse säveltäjä Jean Sibeliuskin opiskeli vuosina 1885-1889 ennen uransa jatkoa musiikin parissa.

Tule tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kiinteistöön ja löydä omat mahdollisuutesi tässä inspiroivassa ympäristössä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin järjestämme sinulle henkilökohtaisen esittelyn. Meidän intohimomme on räätälöidä tiloja asiakkaidemme tarpeisiin, ja meillä on ammattitaitoinen tiimi valmiina auttamaan juuri sinua. Tämä on tilaisuus, jota et halua missata!

Kysy lisää tai ota yhteyttä tästä >>

Hämeenlinnan toimisto
Suomen kasarmi 2, 13100 Hämeenlinna
+358 50 2759